Сенатор Грем вважає, що контрнаступ покаже результати у найближчі дні й тижні

Сенатор Грем вважає, що контрнаступ покаже результати у найближчі дні й тижні

Укрінформ
Сенатор США Ліндсі Грем вважає, що війна Росії проти України не зайшла в глухий кут, і це лише питання часу, коли Україна вижене росіян.

Про це американський політик заявив на брифінгу під час візиту до Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це не безвихідь, це лише питання часу, коли Україна серйозним чином вижене росіян. Я ніколи не був більш оптимістичним, ніж зараз щодо того, що (досягнення - ред.) цілі вигнати загарбників можливе. Ключем є тривалі зобовʼязання з додаванням якості українським військовим проти російської кількості», - сказав сенатор.

Грем поінформував, що під час свого третього візиту він зустрівся з Президентом Володимиром Зеленським, мером Києва Віталієм Кличком, міністром оборони Олексієм Резніковим і незабаром зустрінеться з парламентаріями.

Читайте також: Зеленський зустрівся із американським сенатором Гремом

Американський парламентарій зазначив, що співрозмовники поінформували його про контрнаступ: «Росіян послабили, їх знекровили, і ціна для народу України була високою. Але я очікую, що найближчими днями і тижнями український контрнаступ покаже результати. Я тут, аби сказати, що фінальна глава битви за Бахмут ще не завершена. Я тут, аби сказати вам, що російська армія ось-ось зустрінеться з пекельним вогнем».

Грем також оголосив, що наступного тижня Сенат почне йти до визнання групи Вагнера іноземною терористичною організацією згідно із законодавством США.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський провів зустріч із сенатором Сполучених Штатів Америки Ліндсі Гремом у пʼятницю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-