Остін: Консорціум Leopard досяг прогресу у створенні центру обслуговування танків для України

Остін: Консорціум Leopard досяг прогресу у створенні центру обслуговування танків для України

Укрінформ
Консорціум Leopard досяг прогресу у створенні нового центру технічного обслуговування танків німецького виробництва, які передаються Україні, та має відповідні плани на далеку перспективу.

Про це заявив у четвер за підсумками засідання Рамштайн-12 міністр оборони США Ллойд Остін, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні члени танкового консорціуму Leopard обговорили свій прогрес у створенні центру технічного обслуговування, а також подальші зусилля щодо забезпечення ресурсами цієї важливої програми на роки вперед», - зауважив глава Міноборони США.

Він також повідомив, що під час засідання в четвер учасники Контактної групи обговорили довгострокові плани підтримки України. «Це включає промислові ініціативи та координацію нашої роботи з розширення виробництва критично важливого обладнання», - додав він.

Читайте також: Учасники «Рамштайну» домовилися знайти більше ППО для України – Остін

У цьому зв’язку Остін подякував керівникам, які займаються постачанням озброєнь у кожній країні, за їхні зусилля з нарощування промислового виробництва.

«І я сподіваюся, що разом ми зробимо ще більше», - зауважив глава Пентагону.

Як повідомляв Укрінформ, за підсумками попереднього, 11-го засідання Контактної групи з питань оборони України було ухвалене рішення створити центр технічного обслуговування танків Leopard для України на території Польщі.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-