Росія створює нову «елітну» штурмову авіагрупу - британська розвідка

Росія створює нову «елітну» штурмову авіагрупу - британська розвідка

Укрінформ
Росія створює нову "елітну" штурмову авіаційну групу під кодовою назвою "Шторм", яка діятиме над Україною. Підрозділ, ймовірно, складатиметься щонайменше з однієї ескадрильї винищувачів-бомбардувальників Су-24 FENCER і Су-34 FULLBACK, а також ескадрильї ударних вертольотів.

Про це у Tвіттері повідомляє Міністерство оборони Британії з посиланням на розвідку, передає Укрінформ.

"Комбінація типів літаків свідчить про те, що основна роль групи полягатиме у виконанні наземних штурмових місій", - стверджує розвідка.

Зазначається, що Міністерство оборони Росії прагне залучити "висококваліфікованих і мотивованих пілотів", пропонуючи у якості стимулу великі грошові суми і відкриваючи набір авіаторів у відставці.

Читайте також: Ракетні удари Росії спрямовані на послаблення української ППО – британська розвідка

"Створення групи підкреслює, як Росія оцінює свої регулярні військово-повітряні ескадрильї, які серйозно недопрацьовують у виконанні своєї основної функції - завданні авіаударів по українській лінії фронту", - підсумували у британській розвідці.

Як повідомляв Укрінформ, начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк завила, що масованими ракетними ударами, міксуючи різну зброю, ворог намагається виснажити нашу ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-