ЗСУ за добу знищили три роти і п’ять складів боєприпасів росіян на Таврійському напрямку

ЗСУ за добу знищили три роти і п’ять складів боєприпасів росіян на Таврійському напрямку

Відео
Укрінформ
Сили оборони на Таврійському напрямку протягом доби виконали 1006 вогневих завдань, знищили та пошкодили 22 одиниці озброєння та військової техніки російських загарбників.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1006 вогневих завдань. Втрати ворога вбитими та пораненими склали майже три роти”, - зазначив Тарнавський.

Також він поінформував, що за вказаний час Сили оборони на Таврійському напрямку знищили та пошкодили 22 одиниці озброєння та військової техніки противника. Зокрема, 2 танки, 4 БМП, ББМ, БТР, МТЛБ, станцію РЕБ “Стриж-3”, 2 БпЛА “Орлан-10”, БпЛА “Zala”. Також, за його словами, знищено 5 складів боєприпасів ворога.

Читайте також: Повітряні сили знищили чотири «Шахеди» на східному напрямку

Як повідомлялося, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 21 травня 2023 року ліквідували близько 203 тисяч 160 російських загарбників, з них 730 - за минулу добу.

Фото ілюстративне Костянтин Ліберов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-