Атака «шахедів» на Київ: уламки пошкодили два будинки, СТО та автівки

Атака «шахедів» на Київ: уламки пошкодили два будинки, СТО та автівки

Укрінформ
Цієї ночі агресор знову атакував Київ ударними дронами. Усі повітряні цілі були знищені силами протиповітряної оборони.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє КМВА.

«Одинадцята повітряна атака на столицю з початку травня! Ворог усіма силами намагається завдати ураження по ключових обʼєктах у Києві і одночасно виснажити ресурси нашої ППО. Крім того, у такий спосіб рашисти прагнуть тримати в глибокому психологічному напруженні цивільне населення. Тому вони практично щодобово атакують Київ з повітря У травні кияни не чули сирени повітряної тривоги лише чотири дні», - написав очільник КМВА Сергій Попко.

Цієї ночі агресор знову вчинив масовану атаку дронами. За попередньою інформацією, були застосовані баражуючі боєприпаси «Shahed».

«Усі виявлені повітряні цілі були знищені силами і засобам нашої ППО. Ударів по Києву не допущено!», - наголосив Попко.

Читайте також: Атака «шахедів» на Київ: падіння уламків зафіксували на кількох вулицях

За його інформацією, внаслідок падіння уламків: у Дніпровському р-ні сталося займання житлового будинку, пожежа ліквідована, без жертв; у Дарницькому р-ні пошкоджено будівлю СТО, припарковані автівки; у Печерському - зафіксовано пошкодження вікон житлового будинку; у Соломʼянському - дорожнього покриття й автотранспорту. 

Інформації щодо потерпілих наразі не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються й уточнюються, додав керівник КМВА.

Як повідомлялося, цієї ночі під час повітряної тривоги у столиці пролунала низка вибухів, місцева влада повідомила про роботу ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-