Сирський: На деяких напрямках під Бахмутом -  контрнаступальні дії

Сирський: На деяких напрямках під Бахмутом - контрнаступальні дії

Відео
Укрінформ
Використовуючи принцип активної оборони, українські війська вдаються до контрнаступальних дій на деяких напрямках під Бахмутом.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, який відвідав командирів та воїнів на передньому краї Бахмутського напрямку.

«Вагнерівці» залізли в Бахмут, як щурі до мишоловки. Використовуючи принцип активної оборони, ми вдаємося до контрнаступальних дій на деяких напрямках під Бахмутом. У ворога більше ресурсів, але ми руйнуємо його плани», – наголосив Сирський.

Джерело: телеграм-канал Командувача Сухопутних військ ЗСУ - Олександра Сирського

Він повідомив, що разом із командирами частин та підрозділів обговорили та ухвалили необхідні рішення для продовження оборонної операції. Прорахували всі можливі сценарії розвитку подій.

Читайте також: ЗСУ відтіснили російські війська на північний захід від Бахмута – британська розвідка

Сирський також відзначив нагородами українських захисників та вручив подарунки бійцям. Він подякував кожному та кожній за проявлений героїзм, зокрема військовослужбовцям 57 ОМПБр, 3 ОШБр, 5 ОШБр, 24 ОМБр, 56 ОМПБр та інших бригад за подвиги на полі бою.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, росіяни продовжують зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-