В Авдіївці від російського авіаудару по лікарні загинули четверо цивільних

В Авдіївці від російського авіаудару по лікарні загинули четверо цивільних

Фото
Укрінформ
В Авдіївці на Донеччині від російського ракетного авіаудару по лікарні зранку у понеділок, 15 травня, загинули четверо цивільних.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Четверо людей загинули внаслідок ракетного авіаудару по Авдіївці. Росіяни атакували місто ракетами сьогодні зранку, поцілили у лікарню», – написав очільник області.

Читайте також: Ворог обстріляв Херсон - під удар потрапив освітній заклад

Він закликав усіх цивільних евакуюватися, тому що кожен новий день, проведений на Донеччині, збільшує ризик стати жертвою російської агресії.

Своєю чергою начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш у Телеграмі заявив, що жертв авіаудару по лікарні може бути більше.

«Чотири людини середнього віку (всі цивільні) загинуло сьогодні зранку від авіаракетного удару по Авдіївці. В момент влучання ракети люди знаходились в укритті, облаштованому у давно не працюючій залізничній лікарні. Це попередньо. На жаль, жертв може бути більше», - написав Барабаш.

Він уточнив, що загиблі – це дві жінки та два чоловіки. «Від чого ці терористи звільнили двох чоловіків і двох жінок, які точно хотіли жити, адже ховалися від нескінченних обстрілів у бомбосховищі?!!... Наполягаю на евакуації», - заявив керівник МВА.

Як повідомлялося, минулої доби, 14 травня, російські війська поранили сімох цивільних жителів Донецької області.

Читайте також: Ворог вчора обстріляв ракетами Краматорськ, вночі вдарив із «Градів» по Авдіївці

Донеччина постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-