Генштаб ЗСУ: Не виключено, що росія готує провокації проти власного населення під час парадів

Генштаб ЗСУ: Не виключено, що росія готує провокації проти власного населення під час парадів

Укрінформ
У Генеральному штабі Збройних сил України не виключають, що росія може здійснити провокації проти власного цивільного населення під час парадів у містах до 9 травня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві Генерального штабу ЗСУ у Фейсбуці.

"Провокації і брехня – одвічна зброя тиранів і агресорів. Вся суть війни, яку розв’язала росія проти України полягає в тому, що ми – не вони. Ми б’ємося на полі бою. Вони ж бомбардують пологові будинки і вокзали, де збираються цивільні люди", - наголосили у Генштабі.

"Наш ворог – це держава-терорист, схиблена на сакральних датах. "Побідобісся" росії постійно вимагає нових великих жертв та злочинів, аби здобути підтримку власного населення. Ми бачимо, що у багатьох російських містах 9-го травня заплановані паради, у тому числі й за участі дітей. Не виключено, що росія готує провокації проти своїх жителів. Вони неодноразово знищували власних людей заради політичних цілей", - зауважили у Генеральному штабі ЗСУ.

Відео: СтраткомЗСУ

Читайте також: російські спецслужби на 9 травня можуть готувати провокації - розвідка

Збройні сили України діють виключно в рамках міжнародного гуманітарного права, дотримуються правил та звичаїв війни. "Життя людей – ключова цінність для нас. Ми не воюємо проти цивільного населення і, зокрема дітей. Наша мета - захист своєї країни. Разом – до Перемоги", - заявили у Генштабі.

Як повідомляв Укрінформ, у Головному управління розвідки Міністерства оборони України попередили, що російські спецслужби можуть готувати провокації на 9 травня на території рф і білорусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-