росіяни збільшили інтенсивність обстрілів із важкого озброєння у Бахмуті - Сирський

росіяни збільшили інтенсивність обстрілів із важкого озброєння у Бахмуті - Сирський

Укрінформ
У Бахмуті росіяни збільшили інтенсивність обстрілів із важкого озброєння - вони все ще сподіваються захопити місто до 9 травня.

Про це Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ. 

“Бахмут. Важка оборона триває. росіяни збільшили інтенсивність обстрілів з важкого озброєння, почали використовувати більш удосконалену техніку та проводять перегрупування військ”, - зазначив Сирський.

На його переконання, це свідчить про те, що ворог не збирається змінювати свої плани і робить все можливе, аби взяти Бахмут під контроль та продовжити наступальні дії.

Сирський наголосив, що станом на сьогодні Силам оборони вдається зривати плани ворога на Бахмутському напрямку, але росіяни все ще сподіваються захопити місто до 9 травня. Тому завдання Сил оборони - не допустити цього.

Також командувач Сухопутних військ повідомив, що відвідав наших воїнів у районах ведення бойових дій та зустрівся з командирами бойових частин.

Читайте також: Заява про вихід пвк «вагнер» із Бахмуту може бути військовою хитрістю - експерт

“Сьогодні важливо максимально швидко ухвалювати рішення і прогнозувати дії ворога. Спілкування наживо з командирами дає змогу детально розібратись у ситуації та спланувати майбутні дії”, - підкреслив він.

Крім того, під час візиту Сирський відзначив державними та відомчими нагородами, а також вручив подарунки близько 170 бійцям східного фронту, які героїчно проявили себе у боях.

“Головна сила будь-якої армії - люди, які морально впевнені у собі та перемозі. Наша армія тримається саме на таких людях. Разом переможемо”, - додав командувач Сухопутних військ.

Як повідомляв Укрінформ, армія рф упродовж доби обстріляла 11 населених пунктів Донецької області, застосовуючи ракети С-300, РСЗВ «Град», артилерію.

Фото: Telegram/Сирський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-