Загарбники вночі випустили по Миколаївщині п'ять ракет Х-22

Загарбники вночі випустили по Миколаївщині п'ять ракет Х-22

Укрінформ
російські війська вночі здійснили ракетний обстріл Миколаївської області, пошкоджено будівлю промислового підприємства.

Як передає Укрінформ, про це начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

«Сьогодні вночі, з 00:18 по 00:37, ворог здійснив ракетний обстріл Миколаївської області», - зазначив Кім.

За попередньою інформацією від оперативного командування «Південь», п’ятьма ракетами Х-22, випущеними з літаків стратегічної авіації Ту-22М3, ворог атакував Ольшанську та Костянтинівську громади.

«Пошкоджено будівлю промислового підприємства, також зафіксовано влучання на відкритій території. За межами підприємства спалахнула суха трава, пожежу ліквідовано о 01:20 підрозділом ГУ ДСНС України в Миколаївській області. Інші пошкодження уточнюються. Постраждалих немає», - зауважив Кім.

У Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, підкреслив очільник ОВА.

Читайте також: Ворог із «Граду» та важкої артилерії обстріляв Дніпропетровщину, загинула жінка

Зауважимо, Х-22 «Буря» — радянська надзвукова крилата протикорабельна ракета повітряного базування великої дальності. Входить до складу авіаційного ракетного комплексу К-22. Її призначено для ураження радіолокаційно-контрастних точкових і групових цілей за допомогою спеціальної або фугасно-кумулятивної бойової частини. 

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу Збройних сил України, загалом протягом минулої доби ворог здійснив близько 50 атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-