Наєв: Піхота є маркером української території, за її спиною – життя та вільна Україна

Наєв: Піхота є маркером української території, за її спиною – життя та вільна Україна

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв наголошує, що піхота є маркером української території, за її спиною – життя та вільна Україна.

Як передає Укрінформ, про це Наєв заявив у Телеграмі з нагоди Дня піхоти ЗСУ.

“Атакувати, боронити, штурмувати та утримувати позиції, перемагати в бою — це вічні, незмінні і почесні завдання піхоти. Так було з давніх-давен, так є і сьогодні. Тільки піхота підсилена артилерією, авіацією, танками та броньованою технікою може знищувати живу силу ворога і досягати бажаної мети. Сила піхоти залежить від сили її вогню”, – зазначив командувач.

Відео: Сергій Наєв

За словами Наєва, піхота – це маркер, відмітка, де українська територія, а де ворожа, і за її спиною – життя та вільна Україна, попереду – ворог, якого треба знищити.

Читайте також: У Північній операційній зоні оборона зміцнюється щодня - Наєв

Як зауважив командувач, в українців одна на всіх країна й одна на всіх війна. Український народ обов’язково переможе. “І наша перемога також буде одна на всіх”, - підкреслив Наєв.

Як повідомлялось, 6 травня українські піхотинці відзначають професійне свято – День піхоти Збройних сил України, яке було встановлене у 2019 році тодішнім Президентом Петром Порошенком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-