Зеленський провів нараду – обговорили ймовірну поведінку ворога найближчим часом

Зеленський провів нараду – обговорили ймовірну поведінку ворога найближчим часом

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у понеділок заслухав доповіді силовиків про наслідки російських ракетних ударів.

Про це він повідомив у своєму зверненні наприкінці 432-го дня війни, передає Укрінформ.

“Цей понеділок і новий тиждень почав із годинної наради з усіма рівнями управління державою та захистом. Глава Уряду та міністри, Офіс. Доповідали головком, керівники ГУР і Служби зовнішньої розвідки, голова СБУ, секретар РНБО.

Перше питання – наслідки російських ударів, зокрема ракетних. Лише за минулу ніч, від опівночі до сьомої ранку, вдалося збити 15 російських ракет. Але, на жаль, не всі. Поки не всі. Максимально активно працюємо з партнерами, щоб захист нашого неба став іще надійнішим”, - сказав він.

Читайте також: росіяни атакували Україну зі стратегічної авіації, випустили 18 крилатих ракет - Залужний

За словами президента, на нараді з силовиками обговорили ймовірну поведінку ворога найближчим часом, скоординували оборонні кроки, а також питання зброї та снарядів для військових.

Зеленський висловив співчуття рідним 14-річного хлопця з села Лизунівка на Чернігівщині, який сьогодні загинув унаслідок влучання російської авіабомби, а також родинам двох молодих хлопців, які загинули від обстрілу міста Павлоград, що в Дніпропетровській області.

“На кожен такий удар російські окупанти отримають нашу відповідь. І я дякую всім нашим воїнам, які це забезпечують щодня і щоночі, які захищають наші позиції, відбивають російські штурми, допомагають своїм вогнем побратимам, які поруч на позиціях і по максимуму знищують окупанта. Що більше української влучності, що більше української взаємопідтримки, то швидше російське зло буде знищене”, - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді два законопроєкти про затвердження його указів щодо продовження строку дії воєнного стану та загальної мобілізації.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-