Залужний розповів Міллі про російські ракетні удари

Залужний розповів Міллі про російські ракетні удари

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі в рамках постійного діалогу з партнерами.

Про це інформує Генштаб ЗСУ, передає Укрінформ.

“Детально поінформував про обстановку на усіх ділянках фронту. Ситуація важка, але контрольована. Найзапекліші бої тривають у Бахмуті, Авдіївці та Мар’їнці, де ворог продовжує зосереджувати свої зусилля на веденні наступальних дій.

Розповів про ракетні удари російською стратегічною авіацією та щоденні бомбардування цивільних об’єктів керованими авіабомбами у прифронтовій зоні. Наголосив на необхідності посилення можливостей системи протиповітряної оборони”, - наголосив Залужного.

Читайте також: рф розповсюдила черговий фейк про нібито ураження 140 цілей ЗСУ внаслідок нічної атаки

Як зазначається, у ході телефонної розмови головнокомандувач ЗСУ також розповів про укомплектування підрозділів та наголосив на важливості своєчасного постачання Україні озброєння, військової техніки та боєприпасів у достатній кількості.

Як повідомляв Укрінформ, війська рф вночі атакували Україну з літаків стратегічної авіації, випустивши 18 крилатих ракет.

Фото: Управління зв’язків із громадськістю ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-