Світ має показати росії, що їй ніколи не пробачать терор - Зеленський

Світ має показати росії, що їй ніколи не пробачать терор - Зеленський

Укрінформ
росія має постійно отримувати потужні сигнали від цивілізованого світу про те, що їм ніколи не пробачать за їх терор.

Про це у відеозверненні сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: ОП

"Дуже важливо – щоб росія отримувала постійно сильніші сигнали, що світ не пробачить жодного із проявів російського терору. І щоб якнайбільше глобальних гравців були абсолютно принциповими у дотриманні режиму санкцій проти росії за терор", - сказав Зеленський.

Він подякував усім, хто допомагає посилювати ізоляцію терористів і зупиняти будь-яке постачання терористам зброї, її компонентів, хто працює для блокування ВПК росії і для посилення оборонних можливостей всієї Європи.

Читайте також: Недостатньо слабкості росії, вона має відповісти за все скоєне - Зеленський

"За підсумками цього тижня хочу особливо подякувати нашим партнерам із Данії – за «Цезарі»; зі Словенії – за бронетехніку; з Іспанії – за танки; з Німеччини – за додаткові оборонні наміри щодо бронетехніки і снарядів, за ППО. Дякую Америці за фінансування обсягом 1 млрд 250 млн доларів для підтримки нашого бюджету та стійкості. Дякую Нідерландам за рішення парламенту щодо тренування українських воїнів на передових західних системах. Дякую Італії за активність заради скорішої відбудови нашої держави. Дякую Хорватії за нову допомогу у лікуванні наших захисників після поранень у боях", - наголосив Президент.

Він наголосив, що лише у максимальній єдності, зберігаючи максимальну принциповість для захисту наших спільних цінностей та максимально швидко виконуючи оборонні домовленості – всі разом в Україні, в Європі, у світі, – зможемо не дати росії затягнути війну і відновимо нормальний справедливий мир.

Читайте також: Зеленський подякував прикордонникам за стійкість та силу

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський закликав західних партнерів ухвалити рішення про надання Україні сучасних винищувачів, але запевнив, що відсутність F-16 не впливатиме на початок контрнаступу українських сил оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-