росіяни за день обстріляли п`ять громад Сумщини, двоє людей поранені

росіяни за день обстріляли п`ять громад Сумщини, двоє людей поранені

Укрінформ
Минулої доби російські війська обстріляли п`ять прикордонних громад Сумської області з артилерії, мінометів та АГС.

Як передає Укрінформ, про це Сумська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Протягом дня росіяни здійснили обстріли прикордонних громад – Білопільської, Есманської, Юнаківської, Шалигинської та Середино-Будської. Зафіксовано 100 «прильотів» з міномета, артилерії та АГС. На жаль, є руйнування», - ідеться в повідомленні.

По Середино-Будській громаді ворог випустив 15 снарядів. зі ствольної артилерії. Також зафіксовано чотири вибухи внаслідок обстрілу з реактивної системи залпового вогню «Град».

Крім того, з гелікоптера росіяни випустили по місту Середина-Буда чотири некеровані ракети. Внаслідок авіаудару пошкоджено чотири житлові будинки.

Читайте також: росіяни вночі 12 разів обстріляли прикордоння Чернігівщини і Сумщини

В Есманській громаді внаслідок обстрілу з міномета (сім «прильотів») пошкоджено житловий будинок та надвірні споруди.

По Юнаківській громаді загарбники випустили 18 мін. Поранені двоє жителів села Басівка, їх доставлено до лікарні. Окрім того, на території громади на міні підірвався трактор. Тракторист ушкоджень не зазнав.

Білопільську громаду росіяни обстріляли з міномета, випустивши 15 мін та здійснили 30 пострілів з автоматичного гранатомета.

Читайте також: Наєв відзначив зміцнення оборони прикордоння на Сумщині

Також з території рф вчинено артобстріл Шалигинської громади, ворог випустив два снаряди. Внаслідок обстрілу пошкоджено два житлові будинки.

Як повідомляв Укрінформ, війська рф зранку 26 квітня обстріляли прикордоння Сумської та Чернігівської областей, застосувавши артилерію, міномети, реактивні системи залпового вогню та гелікоптери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-