Резніков разом з одеським «Чорноморцем» збирають команду із міністрів оборони країн-партнерів

Резніков разом з одеським «Чорноморцем» збирають команду із міністрів оборони країн-партнерів

Фото
Укрінформ
Одеський футбольний клуб "Чорноморець" спільно з міністром оборони Олексієм Резніковим збирають команду з міністрів оборони країн, що допомагають Україні нищити ворога.

Міністр оборони України Олексій Резніков вручив у Німеччині "чорно-сині" футболки клубу своїм колегам, передає Укрінформ із посиланням на його Твіттер.

Таке рішення ухвалене під час 11-ї зустрічі союзників України на американській військово-повітряній базі "Рамштайн" у Німеччині.

Фото: Олексій Резніков, Твіттер

«Мені подобається цей проєкт з українським ФК «Чорноморець»! Ми залучили кілька гідних гравців на цей футбольний сезон. Є жорсткі вимоги: ви маєте бути достатньо сміливими, щоб побувати в Одесі, і ви прихильні до перемоги України у війні. Якщо ви ще й будете міністром оборони, це буде перевагою. Цього разу я буду воротарем», - написав він.

Читайте також: Для контрнаступу Україні потрібні винищувачі та далекобійні ракети – заступник глави МЗС

ФК «Чорноморець» зазначає, що Резніков вручив "чорно-сині" футболки ще трьом своїм колегам: міністру оборони Литви Арвідасу Анушаускасу, міністру оборони Швеції Полу Йонсону та міністру оборони Іспанії Маргариті Роблес.

«Шановні міністри, друзі, Кайса Оллонґрен, Арвідас Анушаускас, міністр оборони Словаччини Маріо Баножич, Трольс Лунд Пульсен, Пол Йонсон, міністр Маргарита Роблес, це круто бути з вами в одній команді мрії! Дякуємо за вашу відданість і підтримку!» - написав Резніков.

Як зазначив футбольний клуб, з урахуванням міністра оборони України, оборонні відомства своїх країн очолюють сім "моряків" - це міністри, які в різний час були на одеському стадіоні, відвідали музей клубу та господарську роздягальню.

Читайте також: Резніков обговорив з Воллесом подальше навчання українських військових

«Набір в збірну триває. А поки можемо повідомити, що грати це скликання "Чорноморця" буде за тією ж схемою, що й звична нам команда: 4-3-3. Під час оборонної фази трійка центральних півзахисників виконуватиме функції опорників-руйнівників. Все як в реальному житті. Під час наступу два центрхави перетворюється на інсайдів, що активно допомагатимуть вінгерам. Також участь в атакувальних діях братимуть крайні захисники - діятимуть як небезпечні латералі. Жоден суперник з таким атакувальним потенціалом не впорається», - додали у «Чорноморці».

Як повідомлялося, 21 квітня на авіабазі ВПС США «Рамштайн» у Німеччині відбулося 11-те засідання Контактної групи з питань оборони України. Під час зустрічі обговорювалися питання протиповітряної оборони, боєприпасів, засобів забезпечення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-