Війська рф відвели з району Мар’їнки дві десантні частини на відновлення

Війська рф відвели з району Мар’їнки дві десантні частини на відновлення

Укрінформ
За даними розвідки, російські війська відвели з району Мар’їнки на Донеччині дві десантні військові частини на відновлення.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ з посиланням на АрміяInform.

"За даними розвідки, з району Мар’їнки ворог відвів для відновлення дві десантні військові частини, що зазнали втрат, одна з них – це 95-й десантний полк. Також відомо про переміщення двох колон у райони Бердянська та Мелітополя. Ми контролюємо ситуацію і, думаю, що найближчим часом почуємо зовсім інші новини про ці колони", – розповів Дмитрашківський.

Читайте також: росіяни минулої доби поранили чотирьох жителів Донеччини

Щодо Запорізького напрямку він підтвердив, що противник продовжує будувати там фортифікаційні споруди, створює оборонні рубежі, не зупиняючись ні на день.

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов заявив, що упродовж весняно-літнього періоду російська федерація нарощуватиме кількісні та якісні показники своїх військ, продовжуватиме формувати стратегічні резерви та перекидатиме їх до кордонів України, а також може продовжити проведення прихованої мобілізації населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-