На Миколаївщині внаслідок обстрілу загинули двоє підлітків

На Миколаївщині внаслідок обстрілу загинули двоє підлітків

Укрінформ
російські війська у неділю, 16 квітня, здійснили обстріл Снігурівської громади Миколаївської області, внаслідок чого загинули двоє підлітків 2005 року народження.

Як передає Укрінформ, про це начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

“Минулої доби, 15 квітня, о 10:00 ворог здійснив обстріл населеного пункту Горохівської громади Баштанського району. Пошкоджено будівлю дитячого садка та клубу. Без постраждалих”, - зазначив Кім.

За його словами, вночі 16 квітня, о 02:20 ворожого ракетного обстрілу зазнала Снігурівська громада. За попередніми даними, росіяни застосували зенітно-ракетні системи С-300. В одному з населених пунктів громади внаслідок обстрілу загинули двоє підлітків 2005 року народження. Пошкоджені житлові будинки, навчальний заклад та приватне підприємство.

У Снігурівці пошкоджені два навчальні заклади, лікарня, будинок культури та житлові будинки. За попередньою інформацією, без постраждалих.

За словами Кіма, у Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте також: росіяни завдали масованого удару по Запорізькій області, пошкоджена церква

Як повідомляв Укрінформ, російська армія 14 квітня п'ять разів обстріляла з артилерії та РСЗВ Очаків та узбережжя Очаківської громади на Миколаївщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-