росіяни обстрілюють транспорт, який рухається в бік Бахмута – Маляр

росіяни обстрілюють транспорт, який рухається в бік Бахмута – Маляр

Єдині новини
Укрінформ
російські війська обстрілюють транспорт, який рухається у бік Бахмута, попри те, що звідти нині намагаються виїхати цивільні.

Як передає Укрінформ, про це заступник міністра оборони України Ганна Маляр заявила в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«На сьогодні по-звірячому вони це роблять. Навіть транспорт, який рухається в бік Бахмута - вони туди прицільно стріляють, хоча там ще люди, які залишилися та зараз намагаються покинути місто. росіяни от таким чином це роблять. Вони збільшили кількість артилерійного вогню по Бахмуту і продовжують використовувати активно авіацію», - сказала Маляр.

Вона підтвердила надану командувачем Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковником Олександром Сирським інформацію про те, що в боях за Бахмут Донецької області російські загарбники перейшли до «сирійської» тактики випаленої землі. «Ослабли підрозділи вагнера, і тому він (ворог - ред.) застосовує сьогодні і десантно-штурмові загони свої, і спецпризначенців. Це з того, що нам видно. Ворог там фактично використовує техніку випаленої землі», - сказала представниця Міноборони.

Читайте також: Череватий: Забезпечення військових у Бахмуті триває попри підрив мосту на Хромове

Як повідомлялося, на Бахмутському напрямку росіяни продовжують вести наступальні дії, намагаючись узяти Бахмут під повний контроль, тривають запеклі бої. Протягом доби ворог вів безуспішні наступальні дії в районі на схід від Богданівки та біля Хромового. 9 квітня Сирський відвідав найгарячіші ділянки фронту на Бахмутському напрямку, де заслухав командирів військових частин й угруповань щодо ходу оборони та проблемних питань, які потребують негайного вирішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-