Зеленська: Вбивство тварин в Україні - ще один страшний злочин росіян

Зеленська: Вбивство тварин в Україні - ще один страшний злочин росіян

Укрінформ
російські загарбники вбивали і продовжують убивати беззахисних тварин в Україні, вчиняючи ще один страшний злочин.

Про це написала дружина Президента Олена Зеленська, опублікувавши у Телеграмі відеоролик про наслідки російської жорстокості і порятунок українцями тварин, передає Укрінформ.

"Розстріляні заради забави коні, корови, страуси. Забиті просто на подвір’ях собаки, які намагалися захистити господарів. Спустошені зоопарки... Ще один страшний злочин російських загарбників. Вони вбивали (і вбивають) не лише людей, а й тварин – зовсім беззахисних істот. Просто тому, що могли", - підкреслила перша леді.

Вона відзначила, що людськість визначається ставленням до найслабших, найбезпорадніших, тому в той же час були і є українці, які, ризикуючи власним життям, рятували тварин – вивозили під обстрілами з ферм і полишених домівок, годували в притулках і зоопарках, до яких загарбники перекрили шляхи.

"Подивіться цей ролик. Він відкриває документальну серію розповідей про людей і тварин під час війни. Справжніх людей і справжніх тварин", - розповіла Зеленська.

За її словами, наприкінці відео – контакти притулків і зоозахисників, бо тварин усе ще треба рятувати.

Читайте також: Глава Міндовкілля розповів у ООН про шкоду, якої завдає екології російська війна

"Адже ми – люди. Ми цінуємо кожне життя. Особливо те, що повністю залежить від нас", - наголосила дружина Президента.

Як повідомлялося, раніше міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець заявив, що російські загарбники завдали довкіллю України збитків на понад 1,9 трлн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-