Донеччина під обстрілами: Вугледар зазнав авіаудару, по Званівці ворог бив з артилерії

Донеччина під обстрілами: Вугледар зазнав авіаудару, по Званівці ворог бив з артилерії

Фото
Укрінформ
На Донеччині ворожого авіаудару зазнало місто Вугледар, також відбувся масований артобстріл села Званівка, є загиблі та поранені мирні мешканці. 

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував відповідні фотографії руйнувань.

«На Волноваському напрямку Вугледар зазнав авіаудару — без жертв… На Лисичанському напрямку відбувся масований артобстріл Званівки — пошкоджено школу, будинок культури, крамницю і понад 20 приватних будинків. У Сіверську пошкоджено будинки на двох вулицях», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку протягом доби відбувалися артобстріли Мар'їнки та Красногорівки та поодинокі обстріли Авдіївки, інформація про постраждалих не надходила.

На Горлівському напрямку відомо про двох загиблих і двох поранених цивільних у Бахмуті — до тотальних руйнувань у місті додалися пошкодження дитсадка, два приватних будинки та три багатоповерхівки.

Крім того, за словами Кириленка, у Соледарській громаді пошкоджено чотири багатоквартирні будинки, два приватні будинки та крамницю в Никифорівці, і ще три будинки — у Васюківці. Під обстрілами також околиці Часовоярської і Торецької громад.

Керівник ОВА нагадав, що напередодні зранку росіяни обстріляли Олексієво-Дружківку з «Ураганів», у результаті загинули дві людини та чотири зазнали поранень.

Читайте також: У районі Бахмута знищили 88 загарбників, три безпілотники і склад боєприпасів – ЗСУ

Як повідомлялося, минулої доби, 5 квітня, російські війська вбили п’ятьох жителів Донецької області, ще дев’ять людей дістали поранень.

Фото: Телеграм Павла Кириленка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-