На Луганщині загарбники не припиняють обстрілювати Невське, поранена жінка

На Луганщині загарбники не припиняють обстрілювати Невське, поранена жінка

Укрінформ
На Луганщині загарбники від вечора 31 березня не припиняють обстрілювати село Невське, поранено жінку, зруйновано будинки.

Про це у Телеграмі повідомила Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Вогонь, який відкрили росіяни по населеному пункту вчора ввечері, не вщухає й досі. Близько 17:00 31 березня внаслідок ворожих артилерійських обстрілів жінка 1989 року народження отримала мінно-вибухову травму, контузію. Першу допомогу їй надали військові медики. Наразі постраждалу евакуйовано в лікарню м. Краматорськ. Її будинок зазнав значних пошкоджень - там повністю зруйнований дах. А от від житла ще однієї мешканки Невського залишилася лише воронка в землі. На щастя, в той момент господарка була відсутня вдома», - розповів в.о голови ОВА Олексій Смирнов.

Читайте також: На Луганщині загарбники виселяють людей з осель для розквартирування своїх військових

Він додав, що поряд руйнації зазнали ще три приватних будинки. Там вибито вікна, посічений дах.

Як повідомлялося, минулої доби на Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії неподалік населених пунктів Макіївка, Кремінна, Червонопопівка, Діброва, Білогорівка та в районі Серебрянського лісництва. Артилерійських обстрілів зазнали Невське, Червонопопівка, Діброва, Білогорівка Луганської області, а також Спірне - Донецької.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-