«Ворог помітно нервує»: Сирський каже, що у росіян все менше ресурсу для штурмів у Бахмуті

«Ворог помітно нервує»: Сирський каже, що у росіян все менше ресурсу для штурмів у Бахмуті

Укрінформ
Сили оборони продовжують боронити Бахмут, завдаючи великих втрат ворогу на Сході. Злагодженість дій та стійкість наших воїнів забезпечують виконання завдань, ламають бойовий дух ворога, зривають його плани.

Про це повідомив Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У Бахмуті на деяких ділянках ворог помітно нервує, бо час грає проти них, а людського ресурсу в окупантів для штурмів наших позицій залишається менше", - зазначив Сирський.

На Бахмутському напрямку ППО Сухопутних військ виконує бойові завдання із боротьби з російськими дронами-розвідниками, ударними дронами та баражуючими боєприпасами.

Читайте також: ЗСУ показали, як під Бахмутом знищили склад і техніку росіян з одного пострілу

«Хочу відзначити злагоджені дії зенітників 28-ї та 93-ї ОМБр, операторів бойових машин ЗРК «Стріла-10», які за цей тиждень сумарно знищили 7 БПЛА «Орлан-10» та 2 БПЛА «Зала». В умовах постійного впливу артилерії противника наші воїни навчились взаємодіяти з підрозділами РЕБ, швидко виявляти малорозмірні та малопомітні ворожі БПЛА в повітрі та точно їх вражати», — зауважив командувач Сухопутних військ ЗСУ.

Він додав, що, окрім цього, ППО Сухопутних військ веде активний захист нашої артилерії від ударів ворожих баражуючих боєприпасів типу «ланцет».

Читайте також: Прикордонники під Бахмутом знищили дві групи «вагнерівців»

Як повідомлялося, Сили оборони впродовж минулої доби відбили понад 80 атак загарбників на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-