Leopard 2 надихає: заступник Резнікова у Польщі випробував німецький танк

Leopard 2 надихає: заступник Резнікова у Польщі випробував німецький танк

Фото
Укрінформ
Танки Leopard 2 є грізною зброєю, яка в руках навчених українських захисників наближатиме перемогу, заявляє перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Як передає Укрінформ, він повідомив у Телеграмі, що під час візиту до Польщі ознайомився з ходом навчань українських танкістів і піхотинців та відзначив надзвичайну мотивацію українських захисників опановувати новітню зброю зразків НАТО.

Генерал-лейтенант особисто випробував міць танка Leopard 2 та оцінив якість цієї бойової машини.

“Сила, потужність, хід і високий рівень захисту від ураження. Цей танк справді надихає. Так кажуть й українські воїни, які отримують знання і навички управляти ним. Leopard 2 – це грізна зброя, яка в руках навчених українських захисників, наближатиме перемогу України над загарбниками! Вірю в українських воїнів і пишаюся ними. Наші військові ефективно застосовуватимуть цю західну зброю в майбутніх битвах за Україну, за нашу волю і свободу”, – наголосив Павлюк.

Читайте також: Іспанія передасть Україні танки Leopard 2 після Великодня

Представники української делегації оглянули навчальні місця, тренажерні класи теорії і практики, зразки озброєння країн НАТО, поспілкувалися з українськими воїнами і закордонними інструкторами.

Як повідомляв Укрінформ, Німеччина передала Україні 18 танків Leopard 2А6. Також Україна отримала від Португалії три танки Leopard моделі 2A6.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-