Сили оборони знищили човен російської ДРГ у районі Дніпровських островів

Сили оборони знищили човен російської ДРГ у районі Дніпровських островів

Укрінформ
На півдні ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони України знищили російський моторний човен, який загарбники намагалися використати для переміщення своєї диверсійної групи між Дніпровськими островами.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування «Південь» повідомило у Фейсбуці.

На рахунку ракетно-артилерійських підрозділів також — ліквідація 12 російських військових, знищення безпілотного розвідника «Орлан-10» та багатоцільового тягача для артилерійських установок ворога.

Обстановка в зоні відповідальності командування залишається стабільно складною, але контрольованою.

Читайте також: У Мелітополі ранок почався з «бавовни» - мер

«Ворог не припиняє підступні обстріли мирного населення правобережжя. Хоча кількість ворожих атак зменшилась до 30 за добу, але застосування авіації із скиданням керованих авіабомб стає плановою тактикою», — зазначили в ОК «Південь».

Так, надвечір пара російських винищувачів Су-35 атакувала двома авіабомбами Бериславський район Херсонської області, спричинивши руйнування житлових й адміністративних будівель та господарчих споруд, а також порушення комунікацій. Минулося без жертв.

У командуванні застерігають: у зв'язку зі штормом мінна небезпека на суходолі та в прибережній зоні є надзвичайно високою.

Читайте також: ЗСУ відбили 57 атак ворога на чотирьох напрямках

«Тривають роботи з розмінування в зоні стабілізаційних заходів, а сильне хвилювання моря сприяє винесенню до узбережжя морських мін», — наголошують військові.

Як повідомляв Укрінформ, у Чорному морі росія тримає один ракетоносій із чотирма крилатими ракетами типу «Калібр».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-