Кількість загиблих унаслідок масованого обстрілу Сумщини зросла до двох, десять поранених

Кількість загиблих унаслідок масованого обстрілу Сумщини зросла до двох, десять поранених

Укрінформ
Унаслідок масованого обстрілу російськими військами Сумщини загинули дві людини, ще десять поранені.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

"Вночі росіяни здійснили масований обстріл з різних видів зброї по території Білопільської, Ворожбянської, Річківської та Миколаївської селищної громад." - йдеться в повідомленні.

У Білопільській громаді масовано обстріляли м. Білопілля: здійснено авіаційний удар, обстріл з РСЗВ «Град» (80 «прильотів») та зі ствольної артилерії (20 «прильотів») зазначили в ОВА.

Внаслідок обстрілу м. Білопілля загинули 2 людини, поранені 9. Зруйновано адміністративну будівлю, будівлю школи, житловий будинок; пошкоджені багатоквартирні та приватні будинки, гуртожиток.

Згодом у Нацполіції уточнили, що один із загиблих під час нічного масованого обстрілу Білопілля - 37-річний старший лейтенант поліції Вадим Листопад.

У Ворожбянській громаді по м. Ворожба здійснено обстріл з РСЗВ, внаслідок якого пошкоджені житловий будинок та господарча споруда. Травмовано 1 людину.

По Річківській громаді, с. Вири, завдано авіаційний удар та удар БпЛА. Пошкоджені дитсадок, адміністративна будівля. Зруйнована будівля школи. По с. Річки здійснено артилерійський обстріл, пошкоджені приватні будинки, адміністративна будівля та будівля гімназії.

Читайте також: Сумщину вночі атакували близько десяти літаків Су-35 з керованими бомбами

У Миколаївській селищній громаді по агрофірмі завдано авіаційний удар. Пошкоджені виробничі приміщення та сільськогосподарська техніка.

Також уночі був обстріл Новослобідської громади. Жертв немає.

Своєю чергою міський голова Сум Олександр Лисенко у відеозверненні повідомив, що обстрілу Сумської громади не було, мешканці могли чути відлуння вибухів із сусідніх громад.

Як повідомлялося, сьогодні вночі росіяни завдали масованого удару по Сумщині з авіації, дронів та РСЗВ. Попередньо повідомлялося про одного загибного та одного пораненого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-