Масований обстріл Сумщини: загинув цивільний, ще один - у лікарні

Масований обстріл Сумщини: загинув цивільний, ще один - у лікарні

Укрінформ
Уночі росіяни атакували Сумщину з авіації, постраждала Білопільська громада, багато зруйнованих житлових будинків, є загиблі та поранені.

Про це в Фейсбуці повідомив міський голова Білопілля Юрій Зарко, передає Укрінформ.

"До уваги всіх мешканців громади, чиї будинки та квартири постраждали від нічних обстрілів! Завтра зранку, як тільки зрозуміємо масштаби руйнувань, будемо видавати плівку для вікон безпосередньо біля будинків. Скло буде видаватися по мірі його надходження. Паралельно будемо робити реєстрацію пошкодженого житла для можливої подальшої компенсації чи допомоги", - написав він.

Також Зарко закликав керівників установ та підприємств зробити завтра вихідний для всіх працівників, житло яких постраждало.

Він зазначив, що про час та місце видачі плівки та скла повідомить додатково, також попросив не займатись самостійно ліквідацією наслідків обстрілу, доки не приїде поліція і не зафіксує всі пошкодження.

Як стало відомо зранку, сьогодні вночі росія обстріляла з авіації, ракет, РЗСВ Сумщину. Наразі інформація про наслідки обстрілів уточнюється. Відомо, що постраждала Білопільська громада.

Читайте також: росіяни за добу обстріляли чотири громади Сумщини

У коментарі Суспільному Юрій Зарко розповів, що близько 12 години ночі в громаді почався масований обстріл. Були помічені "Шахеди", ракети, були системи залпового вогню, артобстріл. Ворог одночасно вдарив з декількох точок. Центр міста постраждав, школа №4. Сторож школи №4 загинув. Поранення отримала одна людина, яка знаходилася в житловому будинку — їй відірвало ногу. У місті в багатьох житлових будинках пошкоджені дахи та вікна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-