По Запоріжжю, ймовірно, випустили «Торнадо-С» – Ігнат

По Запоріжжю, ймовірно, випустили «Торнадо-С» – Ігнат

Єдині новини
Укрінформ
Попередження про тривогу у Запоріжжі не було, бо не встигла спрацювати система сповіщення. Ймовірно, по Запоріжжю спрацювала реактивна артилерія Торнадо-С.

Про це сказав речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«На жаль, не завжди інформація про загрозу може надійти вчасно. Не раз було, коли противник атакував, і не було своєчасно сигналу повітряної тривоги. Запоріжжя – це прифронтове місто і знаходиться недалеко від лінії бойового зіткнення. За попередніми даними, ймовірно, по Запоріжжю була задіяна реактивна система залпового вогню далекої дії. Можливо «Торнадо-С». Це реактивна артилерія, яка летить надзвичайно швидко. від пуску до влучання десятки секунд», - сказав Ігнат.

Читайте також: У Запоріжжі загасили пожежі від російських ракет у багатоповерхових будинках

Як повідомляв Укрінформ, у Запоріжжі ворожа ракета влучила в житловий дев'ятиповерховий будинок. Відомо про 33 постраждалих, одна людина загинула. росіяни під час чергової масованої ракетної атаки випустили по Запоріжжю шість ракет, тип яких встановлюється.

«Торнадо-С» - це російська реактивна система залпового вогню калібру 300 мм, розроблена як легка і універсальна версія системи «Смерч».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-