У Запоріжжі загасили пожежі від російських ракет у багатоповерхових будинках

У Запоріжжі загасили пожежі від російських ракет у багатоповерхових будинках

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі станом на 14:00 22 березня ліквідовано пожежі в дев’ятиповерхових будинках, по яких російські війська завдали ракетних ударів.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі.

“22 березня ворог завдав масованих ракетних ударів по Запоріжжю. У результаті атаки сталося часткове руйнування торців двох дев’ятиповерхових житлових будинків у обласному центрі”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: росіяни випустили по Запоріжжю шість ракет

Пожежі станом на 14:00 в двох частково зруйнованих дев’ятиповерхових будинках ліквідовано. Підрозділами ДСНС врятовано чотири особи.

На місці працюють усі екстрені і профільні служби міста. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Координацію сил і засобів здійснює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі з головою Запорізької обласної військової адміністрації.

Читайте також: Запорізька ОВА про ракетний удар: Жодної військової цілі там не було

Для надання допомоги громадянам працюють психологи ДСНС. На місці події від ДСНС для проведення аварійно-рятувальних і пошукових робіт працює 45 осіб та 10 одиниць спеціальної техніки.

Як повідомляв Укрінформ, у Запоріжжі ворожа ракета влучила в житловий дев'ятиповерховий будинок. Відомо про 25 постраждалих, одна людина загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-