Зеленський: За кожен прояв терору проти українців держава-зло відповідатиме

Зеленський: За кожен прояв терору проти українців держава-зло відповідатиме

Укрінформ
Протягом тижня росіяни вчергове обстріляли низку українських міст. За кожен прояв терору проти українців «держава-зло» обов’язково відповість.

На цьому Президент Володимир Зеленський наголосив у своєму щоденному відеозверненні, передає Укрінформ.

«Кам’янське Запорізької області; Берислав Херсонської області; Марганець Дніпропетровської області; Авдіївка, Краматорськ і Костянтинівка Донецької області; Костянтинівка Сумської області… І ще десятки-десятки українських міст і сіл, які зазнали ударів російських терористів за цей тиждень – один тиждень. Мої співчуття усім, хто втратив рідних і близьких…», - сказав глава держави.

Відео: ОП

Президент запевнив, що за кожен прояв терору проти українців «держава-зло відповідатиме, а також нагадав про ордер Міжнародного кримінального суду на арешт володимира путіна.

«Момент, після якого стає безсумнівним, що завершенням цієї агресії для Росії буде повний спектр її відповідальності. Відповідальності за кожен удар по Україні, за кожне зруйноване життя, за кожну депортовану українську дитину… І, звичайно, – за кожен прояв дестабілізації світу, що стала наслідком російської агресії», - резюмував Зеленський.

Читайте також: Безкарність за злочини в Сирії спричинила нинішню агресивність кремля - Зеленський

Як повідомлялось, Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-