Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Окупанти змушені застосовувати танки замість арти

Окупанти змушені застосовувати танки замість арти

Блоги
Укрінформ
У рашистів великі проблеми з артилерією та забезпеченням її боєкомплектом

Буквально днями в репортажі “РИА Новости” показали бравурний і пафосний ролик про бойове застосування Т-90М “Прорив”, що “не має аналогів у світі”, який застосовувався як… артилерія.

Побачивши цей артилерійський перформанс, я звернув увагу на те, що через брак артилерії та пропорційний розподіл БК для неї, російські окупаційні війська (РОВ) застосовують танки в невластивій для них функціональності. При цьому не Т-62, Т-72, а Т-90-й – найдорожчий танк у РОВ!

Не може бути! У чаті відразу ж з’явилися цікаві акаунти, які почали розповідати, що це просто для репортажу, танки Т-90М “Прорив” робили постріли по навісному, а не прямому наведенню. Ну, зробили 2… ну 3 постріли, що з того? Просто для картинки!

І ось пропагандистська клоака “Звєзда” публікує репортаж про те, як Т-90М “Прорив” “знищують” групу українських танків та ББМ. При цьому в тому репортажі ми знову бачимо що? Ми бачимо, як танковий взвод Т-90М “Прорив” робить серію пострілів по навісній.

Цей репортаж лише підтвердив той факт, що у РОВ великі проблеми з артилерією та забезпеченням її боєкомплектом. Саме застосування Т-90М з такою метою говорить і про обмежені можливості застосування інших модифікацій танків, Т-72 і навіть Т-62 через їх нестачу в підрозділах.

Таким чином, репортажі російської пропаганди лише підтверджують те, що брак артилерії та боєприпасів змушують їх застосовувати не лише старий танковий ресурс як арту, а й навіть “ті, що не мають аналогів у світі” Т-90М “Прорив”. Так скоро і “Армату” побачимо замість Д-20/30.

Олександр Коваленко
Sprotyv.info

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-