росіяни розганяють у мережі відео з акторами в українській формі - у ЗСУ прокоментували «вкид»

росіяни розганяють у мережі відео з акторами в українській формі - у ЗСУ прокоментували «вкид»

Укрінформ
росіяни розмістили в інтернеті відео, на яких актори у формі ЗСУ дискредитують священну книгу мусульман – Коран. Така інформаційно-психологічна операція не має нічого спільного з ЗСУ, в складі яких з окупантами борються люди різних національностей і віросповідань.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ЗСУ.

«Сьогодні в мережу Інтернет російські ІПсОшники вкинули два відео, на яких «актори», вдягнені у «піксель» ЗСУ, знущаються над Священною книгою всіх мусульман – Кораном. Мета постановки – вчергове спробувати дискредитувати ЗСУ (вже на релігійному підґрунті), викликати резонанс в країнах, населення яких сповідує Іслам, мотивувати до війни російське населення та їх військових-мусульман», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Руками західних ЗМІ: як ворог розгорнув масштабну ІПсО проти України

У пресслужбі наголосили, що такі факти неможливі в Збройних силах України, оскільки там служать люди різних національностей та віросповідань.

«Ми, офіційно, вчергове наголошуємо, що подібні факти у ЗСУ неможливі за замовчуванням, оскільки в наших військах захищають Україну та борються проти окупантів люди різних національностей і віросповідань. Всі вони є Героями для нашого народу, а їхні права, позиції та переконання захищаються в обов’язковому порядку», - наголосили в пресслужбі ЗСУ.

Там звернули увагу на той факт, що у відео “засвітився” десантний ніж, партію яких закуповували для спеціального підрозділу “АХМАТ”, що називають «Тік-Ток героями» кадирова».

Читайте також: Як провалилась масштабна російська ІПсО

Як повідомляв Укрінформ, в Офісі генерального прокурора заявили, що інформація про сексуальну експлуатацію викраденого в Україні хлопчика не відповідає дійсності та є російською ІПСО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-