Данілов - про засідання Ставки: Питання Бахмута залишається ключовим

Данілов - про засідання Ставки: Питання Бахмута залишається ключовим

Укрінформ
На засіданнях Ставки питання оборони Бахмута залишається ключовим упродовж останніх місяців, сьогодні були заслухані доповіді Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та командувача Сухопутних військ Олександра Сирського.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону “Єдині новини” сказав секретар РНБО Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Сьогодні відбулося наступне засідання Ставки під головуванням Президента. Питання Бахмута є ключовим. Вже останні 3-4 місяці воно на порядку денному, і воно стоїть першим на засіданні Ставки. Це питання, з якого ми починаємо засідання Ставки. Сьогодні не було винятком, сьогодні ситуація на даному напрямку розглядалася на засіданні Ставки, доповіді мав генерал Залужний, заслуховували генерала Сирського, який знаходиться там на місці", - зазначив Данілов.

Читайте також: росіяни з декількох напрямків намагаються захопити Бахмут - Маляр

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у вівторок, 14 березня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо ситуації на фронті, зокрема в Бахмуті. Розглянувши перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмута.

За словами Залужного, оборонна операція на Бахмутському напрямку має надважливе стратегічне значення для стримування ворога.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-