На Бахмутському напрямку з 6 березня знищили понад 1100 ворожих солдатів - Президент

На Бахмутському напрямку з 6 березня знищили понад 1100 ворожих солдатів - Президент

Укрінформ
Від початку тижня на Бахмутському напрямку ліквідовано понад 1,1 тис. російських загарбників, ще щонайменше 1,5 тис. поранені.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Менш ніж за один тиждень – за час із 6 березня – й лише на одному Бахмутському напрямку вдалося знищити понад 1100 солдатів ворога – це незворотні втрати росії, втрати саме там, під Бахмутом. Плюс іще як мінімум півтори тисячі санітарних ворожих втрат – це поранення, які несумісні для них із продовженням боїв", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський присвоїв звання Героя України воїну, якого розстріляли за слова «Слава Україні!»

За його словами, також знищено десятки одиниць ворожої техніки, спалено понад десять російських складів боєприпасів.

Президент подякував кожному воїну ЗСУ, української розвідки - бійцям «Шамана», нацгвардійцям, прикордонникам – усім, хто бʼється за українську землю, за Бахмут.

Він висловив вдячність бійцям «Таврії», які результативно воюють у районах Авдіївки та Марʼїнки, артилеристам 55-ї окремої бригади «Запорізька Січ», воїнам 35-ї окремої бригади морської піхоти, 74-го окремого розвідбату, «сімдесятдевʼятці» – десантникам, а також за захист на Запорізькому напрямку - 128-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді.

Читайте також: Можемо перемогти всі історичні складнощі для України, якщо збережемо єдність - Зеленський

"Дякую кожному й кожній, хто й цього тижня знову допомагав нашим воїнам, лікував після поранень, шукав те, чим можна підтримати, організовував волонтерські збори й відправляв на фронт те, про що звідти просили! Разом, у єдності ми прийдемо до перемоги", - підкреслив глава держави.

Як повідомлялося, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 12 березня 2023 року ліквідували близько 159 тисяч 90 російських загарбників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-