На Донеччині за добу загарбники вбили двох цивільних, ще чотирьох поранили

На Донеччині за добу загарбники вбили двох цивільних, ще чотирьох поранили

Укрінформ
Війська рф за добу вбили двох цивільних на Донеччині, ще чотирьох поранили.

Про це повідомив у Телеграмі голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ.

“росія вбиває цивільних! За 11 березня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Костянтинівці та Тоненькому. Ще чотири людини в області дістали поранення”, - зазначив він.

За словами Кириленка, наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі, але кожен воєнний злочинець буде покараний.

"Зафіксовано обстріли Мар’їнки, Георгіївки та Побєди Мар’їнської ТГ. 8 разів росіяни обстріляли Курахове – у місті пошкоджено понад 12 багатоповерхівок, 20 приватних будинків, мистецька школа та ліцей; без жертв", - пізніше додав Кириленко.

За його словами, на Горлівському напрямку стало відомо про ще 16 будинків, пошкоджених у Бахмуті – точний підрахунок руйнувань і жертв ускладнений постійними обстрілами.

У Костянтинівці загинув 1 цивільний, поранено 2.

"Внаслідок обстрілів пошкоджено 4 будинки, 2 крамниці, будівля колишньої лікарні, шляхопровід і господарчі приміщення підприємства. Ще 1 людина поранена у Миколаївці. Під постійними обстрілами околиці Соледарської ТГ" - повідомив Кириленко.

Також на Лисичанському напрямку опівночі росіяни завдали ракетного удару з систем С-300 по Лиману – без постраждалих, інформацію щодо руйнувань встановлюємо. У Сіверську пошкоджено приватні будинки на двох вулицях.

Читайте також: Українська авіація за добу шість разів ударила по позиціях ворога

Як повідомляв Укрінформ, 11 березня у Часовому Яру Донецької області рятувальники під час гасіння пожежі, яка виникла через влучання російського снаряда, потрапили під обстріл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-