На луганській ділянці фронту триває затишшя, рф поповнює резерви - Гайдай

На луганській ділянці фронту триває затишшя, рф поповнює резерви - Гайдай

Укрінформ
На сьогодні на луганській ділянці фронту спостерігається певне затишшя – росіяни потребують поповнення резервами після великих втрат напередодні.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«Ситуація контрольована Силами оборони, але достатньо важка. Уже не перший тиждень з усіх боків намагаються російські окупаційні війська вести наступальні дії. Це по всіх напрямках – і Сватівсько-Куп’янському, і Кремінському напрямку, і в напрямку Білогорівки. Але якщо говорити саме про сьогоднішній день, то зараз спостерігається певне затишшя», - сказав Гайдай.

Він додав, що подібну тактику ворог демонструє не вперше.

«Власне, це відбувається регулярно, коли після хвиль наступів ворог отримує, як то кажуть, «на горіхи». Вони (росіяни - ред.) відтягуються, аби поповнитись резервами», - зауважив очільник Луганщини.

Як повідомляв Укрінформ, уночі і вдосвіта 9 березня російські військові завдали масованого ракетного удару по Україні. Під час повітряної тривоги вибухи лунали у Києві, Миколаєві, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Житомирі, Київській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Тернопільській, Львівській областях.

Читайте також: Гайдай: У районі Червонопопівки біля Кремінної - активні бойові дії

Ворог здійснив 81 пуск ракет різного базування. Сили оборони України із 48 російських крилатих ракет Х-101/Х-555 та "Калібр", випущених 9 березня, знищили 34, також ліквідовано 4 БпЛА Shahed-136/131.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-