рф бракує «Калібрів», «Іскандерів» та Х-101 — Ігнат

рф бракує «Калібрів», «Іскандерів» та Х-101 — Ігнат

Укрінформ
На сьогодні у російських військ бракує крилатих ракет «Калібрів», «Іскандерів» та Х-101, в них залишається зовсім небагато далекобійної високоточної зброї.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив речник Командування Повітряних Сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат, передає Укрінформ.

"Ворог в атаках проти наших об’єктів критичної інфраструктури використав значний арсенал ракет. Фактично, це їх стратегічний запас. На сьогодні вони мають певний дефіцит таких крилатих ракет, як «Калібр», Х-101, а також балістичних ракет «Іскандер». Тож у них залишається зовсім небагато саме цієї далекобійної високоточної зброї", – сказав речник.

Також він прокоментував події на білоруському аеродромі «Мачулищі», де було виведено з ладу літак далекого радіолокаційного виявлення та управління.

"Звісно ж, добра новина для нас. Повітряні Сили будуть продовжувати збивати авіацію росармії, і ця робота є успішною, приклад тому — сьогоднішнє знищення ворожого Су-34", – зазначив полковник Ігнат.

Читайте також: Україна і надалі посилюватиметься засобами ППО — Ігнат

Як повідомлялось, білоруські партизани передали СБУ унікальне відео з того самого дрону, який підірвав російський літак ДРЛО А-50 на аеродромі "Мачулищі" 26 лютого. Відповідне відео отримав і Укрінформ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-