Данілов - про події в Брянській області: Розгортається рух російських антифашистів-ополченців

Данілов - про події в Брянській області: Розгортається рух російських антифашистів-ополченців

Укрінформ
Секретар Ради безпеки і оборони України Олексій Данілов відреагував на події в Брянській області в росії та зазначив, що в рф “розгортається рух російських антифашистів-ополченців”.

Відповідний допис оприлюднений в його Твіттері, передає Укрінформ.

“На рф розгортається рух російських антифашистів-ополченців. Загальновідомо, що БПЛА, БТР та іншу військову техніку можна спокійно купити у московських військторгах”, - зазначив Данілов.

Також він додав “гасло: «ДРГ Деколонизация российского государства» Брянск, 2023”.

Читайте також: Подоляк: історія з «українською ДРГ» на Брянщині - класична провокація рф

Згодом секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов додав, що на його думку, на території рф відбуваються процеси звільнення незалежних держав російськими силами, і найближчим часом про це буде багато чути.

Він наголосив, що жодних громадян України на сьогодні там немає.

“І ці вигадки, які там розповідали, що це українська ДРГ, нацисти прийшли - це казки, які вони (російські пропагандисти - ред.) постійно розповідають, але тільки самі для себе. Тому що цивілізований світ цьому вже не вірить. Питання звільнення від режиму путіна, звільнення від того колоніального зашморгу, який є на території росії, - воно вже розпочалося. І почав його путін - 24 лютого 2022 року. Це дата початку розпаду російської федерації”, - заявив секретар РНБО.

Він також переконаний, що найближчим часом "ми дуже багато будемо чути про "російський добровольчий корпус", про корпуси, які будуть звільняти незалежні країни на території російської федерації".

"Усе це нас чекає найближчим часом. І повірте, саме ті громадяни, які перебувають на сьогодні на території росії, і будуть вирішувати це питання”, - заявив Данілов.

Як повідомляють російські ЗМІ, прессекретар президента рф дмітрій пєсков заявив, що через події в Брянській області путін скасував поїздку до Ставропольського краю.

У Державній прикордонній службі України зазначили, що ситуація на кордоні з росією контрольована, повідомлення про начебто якусь "українську ДРГ" на території рф є інформаційною провокацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-