ЗСУ знекровлюють ворога на Бахмутському напрямку до підходу резервів - Череватий

ЗСУ знекровлюють ворога на Бахмутському напрямку до підходу резервів - Череватий

Укрінформ
У районі Бахмуту на Донеччині відбулось за добу 29 бойових зіткнень, російські загарбники втратили 94 вбитими, 121 окупант зазнав поранень. ЗСУ знекровлюють ворога до підходу резервів.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону, передає Укрінформ.

«Бахмутський напрямок – це епіцентр бойових дій на сьогодні. росіяни штурмували протягом доби в районі населених пунктів Оріхово-Василівка, Іванівське, Бахмут. Тільки в районі Бахмуту відбулось 59 обстрілів і 29 бойових зіткнень. За добу окупанти втратили 94 вбитими, 121 зазнали поранень», - повідомив він.

Череватий відповів на питання щодо чуток про німецькі «Леопарди» на Бахмутському напрямку. За його словами, якби Леопарди там з’явились, то ми б уже, напевне, вийшли на кордони з рф.

Речник також зауважив, що рішення щодо відходу чи ні з Бахмуту приймає керівництво. «Поки командування бачить, що є сенс тримати певний населений пункт, то його триматимуть. Якщо буде потреба зробити тактичний виступ, він буде зроблений», - сказав Череватий.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 150 тисяч 605 загарбників

За його словами, зараз героїчні захисники Бахмутського фронту знекровлюють, вимотують ворога, щоб згодом, коли підійдуть наші резерви з новою технікою, їм було б набагато легше викинути ворога з нашої землі.

Як повідомлялось, росія залучила до боїв у Бахмуті більш досвідчених «вагнерівців», які воювали у Сирії, Лівії та інших гарячих точках, однак ЗСУ наносять їм величезних втрат і не дають оточити місто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-