Знищення складів із боєприпасами перешкоджає наступу ворога - військові

Знищення складів із боєприпасами перешкоджає наступу ворога - військові

Укрінформ
Знищення ворожих складів із боєприпасами та пальним перешкоджає наступальним намірам рф.

Про це сказав в ефірі національного телемарафону начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський, передає Укрінформ.

Він зазначив, що за останній час ворог дещо накопичив ресурс живої сили та техніки. Втім, Сили оборони України постійно завдають вогневого ураження по його тилах, знищуючи скупчення живої сили, а також озброєння та військової техніки.

"Я думаю, якщо ми будемо продовжувати у тому ж темпі, то у ворога не буде можливості здійснити серйозні спроби наступу. Знищення складів боєприпасів та пального — це те, що перешкоджає повноцінному наступу ворога. Я думаю, що в цьому напрямку ми продовжимо роботу й зірвемо всі плани ворога", - сказав він.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 150 тисяч 605 загарбників

Також начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку зауважив, що українські війська готові до будь-якого розвитку подій. Головне зараз — військова допомога Заходу, постачання військової техніки та боєприпасів. За їхньої наявності ЗСУ зможе виконати будь-які завдання.

Як повідомялось, російська армія за минулу добу, 1 березня, 87 разів обстріляла Херсонську область із мінометів, реактивних систем залпового вогню, артилерії, танків та безпілотних літальних апаратів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-