Армія дронів поповнилася ще на 30 комплектів безпілотників

Армія дронів поповнилася ще на 30 комплектів безпілотників

Фото
Укрінформ
Українська громада та міжнародні партнери задонатили $630 000 через платформу Unite With Ukraine, а на зібрані кошти придбали та передали 30 комплектів дронів Matrice 300 RTK.

Як передає Укрінформ, про це повідомив віцепрем'єр-міністр – міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі.

«Світовий Конґрес Українців посилив Армію дронів 30 комплектами DJI Matrice 300 RTK. Безпілотники вже на передовій. За ініціативи UNITED24 українські громади з понад 70 країн світу зібрали на дрони понад $630 000 через платформу Unite With Ukraine», – сказав Федоров.

Він зазначив, що «пташки» вирушили на Донецький, Харківський, Луганський, Запорізький, Херсонський напрямки та в прикордонні області на півночі країни.

«Вони допоможуть бійцям контролювати лінію фронту, знаходити найбільш замасковані позиції окупантів та влучно коригувати артилерію по ворожих позиціях», – додав міністр.

Читайте також: Ізраїльська система раннього оповіщення точніше вказуватиме ціль ракет та дронів - посол

Як повідомлялося, до платформи United24 за майже 10 місяців роботи долучилися люди зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних внесків перетнула позначку 287 мільйонів доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-