Загарбники вдарили ракетами по Мирнограду на Донеччині та обстріляли Авдіївку

Загарбники вдарили ракетами по Мирнограду на Донеччині та обстріляли Авдіївку

Фото
Укрінформ
Мирноград на Донеччині зазнав двох ракетних ударів, Авдіївка зранку - два масовані обстріли. За добу в області пошкоджено будинки, стадіон, крамницю, дитсадок.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фото руйнувань.

«Двох ракетних ударів зазнав Мирноград – за попередньою інформацією, росіяни використали ракети С300, пошкодили чотири приватні будинки та стадіон. За попередніми даними, минулося без жертв… В Авдіївці протягом ночі були поодинокі "прильоти", а зранку - два масовані обстріли по житловій та промисловій зонах», - написав Кириленко.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка. На Донецькому напрямку обстріли Курахівської ТГ: одна людина поранена, і чотири будинки пошкоджено у Гірнику; у Гострому пошкоджено будинок і крамницю, ще один будинок пошкоджено в Курахівці. Також уночі зафіксовано обстріли Мар’їнської та Очеретинської громад, на Лисичанському напрямку були обстріли Сіверська та околиць громади.

Читайте також: ППО збила над Києвом дев'ять «шахедів», військова адміністрація назвала мету атаки ворога

«На Горлівському напрямку поранено одну людину і пошкоджено три будинки в Костянтинівці, ще один будинок пошкоджено в Предтечиному. У Бахмуті впродовж доби пошкоджено дев'ять багатоповерхівок і дитсадок. Шість будинків пошкоджено у Васюківці Соледарської ТГ», - констатував Кириленко.

Як повідомлялося, за добу 26 лютого російські загарбники поранили двох жителів Донеччини.

Фото: Павло Кириленко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-