Вночі армія рф завдала ударів по Слов'янську та Святогірську

Вночі армія рф завдала ударів по Слов'янську та Святогірську

Фото
Укрінформ
На Донеччині вночі армія рф завдала ударів по Слов'янську та Святогірську, від ворожих обстрілів на Горлівському напрямку є загиблі на поранені мирні жителі.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував світлини руйнувань.

«Уночі росіяни завдали ударів по Слов'янську та Святогірську — є пошкодження, але ніхто не постраждав… На Горлівському напрямку одна людина загинула і одна поранена в Іванівському Бахмутської ТГ; є поранений і в Бахмуті. У Костянтинівській ТГ поранено людину в Диліївці, пошкоджено чотири будинки в Миколаївці», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку обійшлося без жертв, але вночі тривали інтенсивні обстріли Мар'їнської ТГ: Мар'їнки, Красногорівки, Георгіївки та Максимільянівки, також відбулися обстріли Курахового та Курахівки.

Читайте також: росіяни за добу атакували дев'ять регіонів України

У Часовому Яру пошкоджено будинок, у Соледарській ТГ пошкоджено два будинки у Федорівці, два будинки та дві адмінбудівлі у Васюківці.

«На Лисичанському напрямку під обстрілами Званівка та Сіверська ТГ — у Сіверську одна людина поранена», - констатував Кириленко.

Як повідомлялося, за 23 лютого російські загарбники вбили двох жителів Донеччини, ще семеро в області зазнали поранень.

Фото: Павло Кириленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-