Голова ДПСУ прогнозує перемогу України у жовтні-листопаді

Голова ДПСУ прогнозує перемогу України у жовтні-листопаді

Укрінформ
Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко прогнозує перемогу України восени цього року.

Про це він сказав в інтерв’ю “Українській правді”, передає Укрінформ.

"Я ще в минулому році, десь у жовтні, зробив прогноз, що ми переможемо в цьому році, у жовтні-листопаді, не пізніше. Я поки що його не міняю", - заявив Дейнеко.

Він зауважив, що намагається завжди бути на позитиві. "Я не вживаю жодних лікарських препаратів, які стимулюють, ніяких заспокійливих. Я завжди повинен відчувати всю повноту вражень. Просто себе не можна жаліти. І якщо хтось скаже, що йому не страшно – не вірте, страшно всім. Ми от були в Бахмуті. Страшно? Страшно. Гупає. Просто ти командир, ти не маєш права показати свій страх", - голова ДПСУ.

Читайте також: За два тижні до вторгнення прикордонники знали, що росія нападе - Дайнеко

Дейнеко зазначив, що “найбільша потреба нашої держави, "щоб він (путін -ред) здох”. На його думку, “це вирішить всі наші проблеми. Нам не потрібні були б ні міни, ні снаряди, ні квадрокоптери”.

А поки, за його словами, завжди є потреба і у мінах, і у безпілотниках. "На жаль, є такі дні, коли втрачаємо і два, і три. Дуже активно працює їхній РЕБ. Вони теж втрачають, ми збиваємо. Але жодний безпілотник не є дорожчим за життя солдата. Він береже життя солдата. Тому я готовий втратити всі безпілотники, щоб зберегти одне життя", - підкреслив голова ДПСУ.

Читайте також: Дейнеко відвідав позиції прикордонників у Бахмуті та на Авдіївському напрямку

Дейнеко також зауважив, що зараз у Бахмуті без перебільшення найгарячіше. "Там хлопці роблять все можливе, щоб втримати ці позиції. Вони щодня знищують російських солдатів і офіцерів, які намагаються захопити Бахмут і далі вийти вже на адміністративні кордони Донецької області. Але і залишити Бахмут не можна. Не можна, тому що це дійсно фортеця. Наші герої щодня перемелюють там цих вагнерівців, регулярну російську армію", - підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ за добу відбили близько 100 атак ворога, у тому числі під Бахмутом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-