росія незабаром буде змушена вивести війська з України - Буданов

росія незабаром буде змушена вивести війська з України - Буданов

Укрінформ
росія буде змушена вивести свої війська з території України під тиском української армії, внутрішньоросійських політичних процесів та під тиском дипломатії.

Про це заявив начальник ГУР МО України Кирило Буданов, передає Укрінформ з посиланням на сайт ГУР.

«росія буде змушена зробити цей вихід незабаром, інакше це швидко призведе до краху російського режиму. У нього немає іншого рішення. У росіян була можливість спокійно вийти з ситуації, яку вони самі створили. Вони не хотіли зупинятися. Вони обрали шлях ескалації. Це створює для них проблеми», — зазначив Буданов.

Він зазначив, що на росію чекають дуже важкі часи. Зокрема, виникне питання про політичну та безпекову архітектуру цього регіону, який простягається від Східної Європи до азійської частини росії.

Читайте також: В оточенні путіна є агенти ГУР, їхня кількість зростає - Буданов

«Потенційно це може змінити політико-територіальну конфігурацію російської федерації. І це не питання десятиліть, це може статися швидко. Світу не потрібна російська федерація в тому вигляді, як вона є сьогодні, яка загрожує всьому світу. І крім ядерної загрози, росії більше нічого запропонувати. Ця загроза нікому не потрібна. росії доведеться змінюватися», — підсумував очільник воєнної розвідки України.

Як повідомлялось, раніше Буданов заявляв, що серед найближчого оточення путіна є люди, які співпрацюють з Головним управлінням розвідки Міноборони.

Фото: Serhiy Morgunov for The Washington Post

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-