До підрозділу «Сталевий кордон» вже подали заявки понад 3,5 тисячі добровольців

До підрозділу «Сталевий кордон» вже подали заявки понад 3,5 тисячі добровольців

Укрінформ
Понад 3,5 тисячі заявок подали добровольці на вступ до підрозділу «Сталевий кордон».

Про це повідомив командир 15 мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» полковник Валерій Падитель, йдеться на сайті ДПСУ.

Він ще раз зазначив, що основою цього підрозділу є патріоти, які бажають взяти участь у визволенні нашої держави від російських окупантів. Набір проходить через ЦНАПи центрами комплектування по всій Україні. Зараз кістяк «Сталевого кордону» складають військовослужбовці Держприкордонслужби, які брали безпосередню участь у боях на Бахмутському, Лиманському напрямках та в обороні «Азовсталі». "Це люди вмотивовані, люди готові виконувати завдання, і ми приймаємо саме таких людей до лав «Сталевого кордону», - наголосив він.

Читайте також: На Одещині формують добровольчий батальйон «Чорноморська Січ»

Він додав, що умови прийому такі ж самі, як і у всі 8 підрозділів «Гвардії наступу». Це перш за все вік – від 18 до 60 років, стан здоров’я, професійно-психологічний стан, довідка про несудимість.

Читайте також: У «Гвардії наступу» повідомили про отримання понад 35 тисяч заявок на вступ

Також Падитель зазначив, що умови прийому як для хлопців, так і дівчат однакові і визначені нормативними документами. Тож так само до лав «Сталевого кордону» можуть вступати і дівчата.

Як повідомлялось, кампанія з набору добровольців до цих підрозділів розпочалась на початку лютого. "Сталевий кордон" чекає на добровольців. Охочі можуть зателефонувати за номером 080 010 00 20, або заповнити анкету на сайті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-