ОВА показала кадри масованого удару з «Градів» по середмістю Херсона

ОВА показала кадри масованого удару з «Градів» по середмістю Херсона

Фото, відео
Укрінформ
Пообіді 21 лютого російські війська завдали масованого удару з «Градів» по середмістю Херсона, за уточненими даними, п'ятеро загиблих.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«Пообіді російські війська завдали масованого удару з «Градів» по середмістю Херсона», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що уламки ворожих снарядів вбили п'ятьох мирних людей, які були на зупинці громадського транспорту в Суворовському районі міста, багато містян зазнали поранень.

Читайте також: Зеленський висловив співчуття рідним загиблих у Херсоні: російська жорстокість не має меж

Поцілили снаряди й на територію автопарку - там поранені двоє людей. В одному з будинків через влучання російських боєприпасів жінка отримала травми у власній квартирі.

Боєприпаси розривалися й поблизу закладів охорони здоров'я та інфраструктурних об'єктів. Пролунав вибух біля медзакладу - будівля пошкоджена. Також обстріляли будівлю Херсонобленерго, є постраждалий.

У місцях влучань палають гаражі та автівки. Поблизу площі Свободи уламок снаряду пошкодив автомобіль, внаслідок чого отримав поранення чоловік.

Читайте також: Загарбники знову обстріляли Куп’янськ, є поранений

Наразі відомо, що загинули п'ятеро людей, 16 поранені. Серед них - 16-річна дівчина, у якої діагностували мінно-вибухову травму та множинні уламкові поранення обличчя і кінцівок, її госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Зазначається, що всі потерпілі отримують необхідну медичну допомогу. Остаточна інформація уточнюється.

Херсонська міська рада повідомляє, що «за сьогодні ворог 17 разів обстріляв територію Херсонської громади». Зокрема, загарбники атакували Кіндійку, Зеленівку, Антонівку, Таврійський та Корабельний райони.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Херсонської міськради, у результаті ворожого обстрілу Херсона вдень 21 лютого п’ятеро людей загинули, шістнадцять - перебувають у лікарнях. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження через обстріл росіянами Херсона, внаслідок якого загинули п’ятеро людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-