ЗСУ завадили диверсантам висадитися на один із островів у дельті Дніпра

ЗСУ завадили диверсантам висадитися на один із островів у дельті Дніпра

Укрінформ
На південному напрямку ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України за добу виконали понад 70 вогневих завдань та завадили російській диверсійно-розвідувальній групі висадитися на один із островів у дельті Дніпра, знищивши ворожий човен разом із особовим складом.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування «Південь» повідомляє у Фейсбуці.

«Наші ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 70 вогневих завдань. При черговій спробі ворожої ДРГ висадитись на один з островів в дельті Дніпра, знищено переобладнаний цивільний моторний човен разом із особовим складом», – йдеться у повідомленні.

За даними командування, у результаті бойової роботи українські захисники знищили десятьох російських військових, два ворожі безпілотники типу «Орлан-10», станцію радіоелектронної боротьби, а також протитанковий ракетний комплекс і крупнокаліберну артилерійську гармату-гаубицю загарбників.

Читайте також: На півночі посилено охороняють об’єкти критичної інфраструктури від диверсантів - Наєв

Як повідомляв Укрінформ, російські війська за 17 лютого 65 разів атакували Херсонську область. Унаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула, троє дістали поранення.

У Миколаївській області двічі за добу російські загарбники обстріляли з мінометів акваторію та берегову смугу Очаківської громади. Минулося без постраждалих.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-