Міжнародна акція на підтримку України «Музика Незламних» стартує у лютому

Міжнародна акція на підтримку України «Музика Незламних» стартує у лютому

Укрінформ
На знак солідарності з Україною стартує міжнародний проєкт «Музика Незламних», де іноземні артисти виконуватимуть українські музичні твори.

Про це інформує пресслужба МКІП, передає Укрінформ.

«Акцію започаткували провідні діячі музичної галузі України для підсилення присутності у світовому культурному просторі й привернення уваги світової спільноти до глибшого розуміння українців й українського спротиву», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що формат проєкту передбачає виконання української музики у форматі офлайн/онлайн концерту, флешмобу, вуличного виступу, відеокліпу, музичного перформансу музичними колективами або виконавцями з усього світу.

Учасники, охочі долучитися, зможуть заповнити анкету на сайті проєкту та знайти репертуарний лист і партитури для виконання українських музичних творів. Як повідомляють у МКІП, на вебпорталі «Музики Незламних» відображатиметься географія учасників, які підтримуватимуть акцію.

Читайте також: Оркестр Львівської філармонії виступив у Карнеґі-холі

«Місія проєкту – через українську музику показати і розкрити характер Незламного Українського Народу – НАЦІЇ, та на ірраціональному рівні донести Цінності, за які ми боремось для нашої спільної Перемоги»,- підкреслюють у МКІП.

Як повідомляв Укрінформ, Київський симфонічний оркестр представив Україну на 39-му Міжнародному музичному фестивалі на Канарських островах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-