У селищі Дворічна на Харківщині внаслідок обстрілу загинув чоловік

У селищі Дворічна на Харківщині внаслідок обстрілу загинув чоловік

Фото
Укрінформ
У селищі Дворічна Харківської області 17 лютого внаслідок російського обстрілу загинув чоловік, його тіло направлено на експертизу.

Як передає Укрінформ, про це  поліція Харківської області повідомляє у Фейсбуці.

“17 лютого близько 10:20 військовослужбовці російської федерації здійснили обстріл цивільних об’єктів в смт Дворічна Куп’янського району. Один зі снарядів влучив у житловий будинок. Унаслідок вибуху був цілком зруйнований дах та стіна будинку. 68-річний мешканець оселі отримав смертельні тілесні ушкодження”, - ідеться в повідомленні.

Співробітники Куп’янського районного відділу поліції під триваючими обстрілами евакуювали загиблого. Тіло загиблого направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Читайте також: російська армія за добу атакувала дев’ять областей України

За даним фактом відкрито кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині війська російської федерації минулої доби обстріляли щонайменше 12 населених пунктів, поранення отримала жителька Великого Бурлука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-